Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes per:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Acords entre producció i distribució per a donar transparència dels preus i evidenciar abusos...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Elaborar guia de bones pràctiques pel consumidor i els establiments per fer servir envasos...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de rutes gastronòmiques en bicicleta
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure els conreus de secà, i no de regadiu intensiu per fer front a la creixent escassetat...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar preus accessibles per a tothom sobre els productes de temporada i del territori pel...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Aproftar l'actual cojuntura sanitària per presentar la producció agrària catalana, i per tant de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de nodes de distribució i d'obradors compartits per a petits productors
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Economia del bé comú on els impostos més alts es fan en aquelles activitats que són més...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar accions a l'espai públic: cursos per aprendre a conrear, fer conserves, etc, o projectes...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Establir com a necessitat que el currículum escolar incorpori formació en alimentació saludable
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables de proteïnes, hidrats de carboni i greixos.
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure la recerca en el camp de la relació entre el que es menja i el ús i la forma del...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fer molta pedagogia amb campanya de difusió a nivell científic/experts/cuiners als mitjans de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Afavorir xarxes de consum local, disminuint així el transport dels aliments: fomentar grups de...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Respectar la naturalitat dels marges dels camps. No talar els arbres, estassar ni aplicar...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Foment del cooperativisme entre els pagesos d'horta ecològica.
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar l'accès a la terra de persones interessades en dedicar-se a l'agricultura
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar plataformes online i cooperatives transportistes per a la distribució compartida entre...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsant visites guiades a les explotacions agroalimentàries. Impulsant experiències del tipus...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0