Sessió de debat amb persones treballadores del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
-
Sessió virtual a través de videoconferènciaxLa sessió de debat és virtual i per videoconferència i, per tant, no hi ha adreça física. Una vegada inscrits, rebreu al vostre correu electrònic la invitació per assistir a la reunió
-
12:00 PM - 14:00 PM CEST
Sessió en línia per debatre amb les persones treballadores del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació sobre els quatre eixos de treball del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
TE_014_Traçabilitat integral del producteTE_018_Incrementar la informació als consumidors dels valors que aporten les produccions localsTE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPATE_042_Conèixer característiques poblacionals i productives de la comarcaTE_033_Obrir els ajuts a agents que no siguin agricultors professionalsTE_041_AAPP que tinguin visió holística i sistèmicaTE_010_Millorar el consum i comercialització del producte local.TE_011_Mercats de pagèsTE_012_Producte primari directament al consumidor finalTE_013_Ajuts per cadenes de valor curtesTE_025_Inspeció i control únic en tota la cadenaTE_001_Ajuts per cadenes de valor curtesTE_002_Suport al sector primari per part del GovernTE_003_Compromís de sostenibilitat del sectorTE_004_Suport per l'organització logística de productors localsTE_005_Escorxadors petits per donar valor afegitTE_007_Vetllar pel compliment dels contractes a la cadena alimentàriaTE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativaTE_009_Apostar per l'associacionisme agrariTE_015_Educació a la ciutadania sobre l'equilibri en la cadena alimentàriaTE_016_Educació en escoles i instituts sobre el consum de proximitatTE_017_Apostar pel consum local donant a conèixer els productors de la comarca.TE_019_Modificar les normes d'etiquetatge dels alimentsTE_020_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetesTE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadenaTE_023_Evitar les vendes en negreTE_024_Diagnosi inicial de models de cadenes de valorsTE_026_Formació en base a les necessitats del sectorTE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenibleTE_029_Reduir la dependència dels ajutsTE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràriesTE_031_Donar visibilitat des del Darpa a les PIMES i els seus productesTE_032_Facilitar punts de trobada entre productors de diferents productesTE_034_Donar a conèixer els productes localsTE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitatTE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territoriTE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera SostenibleTE_039_Foment de noves tecnologiesTE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salutTE_022_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetesTE_006_Mínims de compra per a la gran distribucióInforme de la sessió 01_DARPDescarregar fitxerInforme resum de la sessió de debat en línia 01_DARP del 2 de juny de 2020Acta de la trobada
La sessió participativa en línia amb persones treballadores del DARP es va realitzar el dia 2 de juny de 10:00 a 12:30, mitjançant la plataforma de videoconferències Teams i utilitzant l’eina de treball col·laboratiu Mural.
Es pot consultar l'informe de la sessió en el document adjunt (disponible al final d'aquesta pàgina)
Compartir