Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies. Per a més informació consulta aquí.
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
17 Millorar la circularitat i facilitar l’assoliment dels principals estàndards de circularitat en els processos i etapes de tota la cadena de valor alimentària
Comarques del Barcelonès, l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental, el Vallès OrientalL'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
• Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
• Un sistema propi i arrelat al territori
• Un sistema just, equitatiu i cohesionat
• Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques del Barcelonès, l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"<p>Elaborar guia de bones pràctiques pel consumidor i els establiments per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària</p>"},"title":{"ca":"ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...