Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
103 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aceptadas
Potenciant l'interacció entre operadors d'una mateix territori permet crer l'economia circular i...
-
Creado el
12/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Reforçar la formació TIC per a joves agricultors
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Diagnosi inicial: conèixer diferents models de cadenes de valors. Avantatges i desavantatges de...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Incentivar produccions de qualitat per sobre de la quantitat, amb produccions més sostenibles
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Incorporar els continguts formatius vinculats al sector agroalimentari als currículums formatius,...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Sistemes de distribució i logística pels petits productors
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Reaprofitar excedents alimentaris i donar-los una segona oportunitat (per exemple, en coserves)
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Apropar les coooperatives agràries que tenen infraestructures a les petites productores...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Facilitar plataformes online i cooperatives transportistes per a la distribució compartida entre...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Educació a la ciutadania sobre la importància de l'equilibri en la cadena alimentària
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Reconèixer i promocionar la restauració que posa al plat els productes del territori i ecològics.
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Facilitar aliances entre petites productores i petites distribuidores
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Assegurar inspecció i control únic pels productes alimentaris en tota la cadena.
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Educar en l'alimentació saludable i local a escoles i entitats, i assegurar que totes les...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Campanyes informatives als consumidors sobre les "rendes dignes" que hi ha d'haver darrera de...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
En la distribució de la carn, tenir escorxadors petis pels petits, remugant que donessin valor...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
S'hauria de tenir una persona especialitzada que conegui bé els projectes i productes que generen...
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Associació de productors i el·laboradors sota una marca
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Que els contractes existents a la cadena alimentària siguin realment exigibles i l'administració...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar el comerç més enllà de l'intercanvi comercial (cohesió social, seguretat veinal, feina...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0