Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aceptadas
Fomentar i estimular la capacitat reflexiva i crítica de les persones davant les seves decisions...
-
Creado el
11/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar una dieta més "natural" des dels menjadors de les escoles. Conscienciació de la...
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Conscienciar a la població sobre l'efecte sobre la salut de l'alimentació i la producció en el...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
El tema alimentari a les escoles podria tenir un paper curricular molt més important. Ensenyar...
-
Creado el
02/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar les tècniques agrícoles i ramaderes sostenibles a nivell local, amb programes de...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Fer campanyes a les escoles sobre els beneficis de reduir el consum de proteïna animal per la...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Conèixer les característiques de la població així com les característiques agroambientals i...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Fer difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable per fer-les accessible al màxim de població
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Alimentació saludable i sostenible, haurien de ser un sol concepte
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Donar a conèixer els exemples de bones pràctiques d'etiquetatge que tenim al Pirineu
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar amb mesures fiscals la producció sostenible d'aliments.
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Assegurar etiquetatge amb lloc (poble i comarca) de producció. Cal multiplicar el control del...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Professionals de la salut han de desmitificar topics sobre determinats productes i costums, per...
-
Creado el
12/06/2020 -
- 1
Aceptadas
Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut: coneixer les fonts...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Incentivar les polítiques d'innovació industrials en el sector de l'alimentació i en tota la...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Garantir i identificar la procedència i origen productes
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Considerar el benestar dels animals des d'un context dels seus interessos com a éssers sensibles...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Per abordar de forma holística i sistèmica el sistema alimentari relacionat amb la salut (total)...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Menjadors escolars, cuina ecologica, xerrades formatives, assignatura?
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0