Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
125 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes per:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Crear esdeveniments més freqüents a tot el territori vinculats a la gastronomia on els productors...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incorporar en l'agenda i pressupost municipal l'estímul de consum de proximitat
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Implicació per part d'ajuntaments i consells comarcals en la promoció del producte local
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Invertir recursos públics en més campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Reservar uns espais als mercats setmanals i/o municipals nomes per a productors locals. Posar en...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Organitzar campanyes massives publicitàries/TV per sensibilitzar els consumidors sobre la...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Arribar al jovent a través d'influenciadors. No accions puntuals, sinó un projecte més global,...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar el turisme gastronòmic per aproximar la ciutadania al món de l'alimentació, vinculant la...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incentivar que la producció local i de km.0arribi a les botigues, escoles i restaurants del...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Amb una dieta alimentària saludable la sobirania alimentària és possible (Josep Tuson)
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores. Sovint...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen no de transformació o envasat
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Crear feines estables i de qualitat als pobles, amb llocs de treball estables i justos i...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Pedagogia comportament a l'entorn rural productiu
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
L’alimentació no ha d’estar subjecte a l’especulació
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
Replantejar la producció de carn massiva i per a l'exportació, per un producte de més qualitat :...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Donar visibilitat al complex sistema de controls d'higiene, condicionaitat i sanitaris que supera...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Major presencia de cooperatives agràries al mon urbà
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar al comerç local de proximitat no només com un intercanvi comercial sinó com un element...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar l'accès a la terra de persones interessades en dedicar-se a l'agricultura
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0