Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
Donar visibilitat al complex sistema de controls d'higiene, condicionaitat i sanitaris que supera la producció agàraria catalana abans d'estar disponible als consumidors
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
52 Fomentar el compliment de les regulacions en l'àmbit de la seguretat alimentària
Trobades relacionades:
Sessió de debat amb persones treballadores del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Sessió en línia per debatre amb les persones treballadores del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació sobre els quatre eixos de treball del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Compartir: