Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 proposals
Filter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels...
-
Created at
09/10/2020 -
- 1
Accepted
Professionals de la salut han de desmitificar topics sobre determinats productes i costums, per...
-
Created at
12/06/2020 -
- 1
Accepted
Cal un canvi de paradigma en el que es prioritzi la producció en relació a les necessitats de...
-
Created at
01/07/2020 -
- 1
Accepted
Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors d'escoles, instituts, universitats,...
-
Created at
10/06/2020 -
- 1
Accepted
Prohibir els sistemes de gàbies de l’explotació ramadera intensiva degut als perjudicis que causa...
-
Created at
10/06/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciar a la població sobre l'efecte sobre la salut de l'alimentació i la producció en el...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
El tema alimentari a les escoles podria tenir un paper curricular molt més important. Ensenyar...
-
Created at
02/06/2020 -
- 0
Accepted
Difondre estudis de consum del panell alimentari del MAPA, així com de l'ACC per tal d'intentar...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Com alternativa a la costosa certificació ECO que dificulta a petits i mitjans productors, cal...
-
Created at
07/06/2020 -
- 0
Accepted
Fomentar les entitats que ja hi són en el territori i que hi treballen, com la Taula de Cogestió...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Fomentar la Producció Agrícola Sostenible: PI, PAE, IGP, Dop, etc. Producció Ramadera Sostenible:...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Ús de noves tecnologies per ser més eficients i reduint els possibles perills de contaminació del...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Reforçar el sistema de certificació públic que realitza el CCPAE amb més recursos (normatius, de...
-
Created at
12/06/2020 -
- 0
Accepted
Per abordar de forma holística i sistèmica el sistema alimentari relacionat amb la salut (total)...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Tallers de cuina a les escoles amb aprofitament dels horts escolars
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Conèixer les característiques de la població així com les característiques agroambientals i...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Fer campanyes a les escoles sobre els beneficis de reduir el consum de proteïna animal per la...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Fomentar i estimular la capacitat reflexiva i crítica de les persones davant les seves decisions...
-
Created at
11/06/2020 -
- 0
Accepted
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de...
-
Created at
07/06/2020 -
- 0