" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’Ordre per la qual es regula el procediment de reconeixement i renovació de les estratègies territorials a Catalunya.

#SOCEstrategies Estratègies territorials

Fase 2 de 2
Retorn 15/12/2022 - 16/01/2023
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

El Departament d’Empresa i Treball, mitjançant el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, ha de dur a terme la consulta pública prèvia relativa a l’elaboració d’un projecte d’Ordre per la qual es regula el procediment de reconeixement i renovació de les estratègies territorials a Catalunya.

Objectiu de la consulta


L’objectiu de l’Ordre per la qual es regula el procediment de reconeixement i renovació de les estratègies territorials a Catalunya és donar compliment al que estableix l’article 13.2 del Decret 48/2020, de 24 de març, de desplegament de la Llei 13/2015, del 9 de juliol, d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en l’àmbit de la concertació territorial. En aquest sentit, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, ha de regular una Ordre que reguli el seu procediment i que haurà de ser aprovada pel titular del departament competent en matèria de treball.

Se sotmet a debat públic el desenvolupament a través d’una Ordre del procés de reconeixement i renovació de les estratègies territorials a Catalunya per desplegar la concertació territorial de les polítiques actives d’ocupació. 

Preguntes per a orientar les aportacions


1. Considera que s’ha descrit adequadament el problema que vol atendre la concertació territorial en l’àmbit de les polítiques actives d’ocupació?

2. Hi ha aspectes que no s’han tingut en compte i que haurien de ser valorats per l’Administració de la Generalitat a l’hora de regular el procediment de reconeixement dels territoris?

3. Hi ha efectes negatius o positius derivats de l’actual model de polítiques actives d’ocupació que s’estiguin produint que no s’han posat en relleu?

4. S’haurien de preveure altres objectius addicionals en el procediment de reconeixement de les estratègies territorials a Catalunya?

5. Cal considerar altres alternatives a les proposades a tenir en compte en l’elaboració del procediment de reconeixement de les estratègies territorials? 

Per tal de fer-nos arribar les respostes a les preguntes plantejades o qualsevol altre tipus d’aportacions en relació amb la consulta, recordeu que heu d’adreçar-vos a l’apartat “propostes” del menú superior. Per realitzar la proposta haureu d’estar donats d’alta. 


 

Propostes Veure tots (6)

Es fa la proposta següent:L' Ordre ha de regular la participació de les entitats socials com un...
Consideracions de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya
Participació de ple dret de les entitats del tercer sector social en els Concerts...
Reivindiquem la participació d’entitats d’iniciativa social sense ànim de lucre de les...
Pregunta 2: En la mesura que cada estratègia definirà de forma bottom/up els continguts de les...
Veure tots (6)
Qui hi participa La consulta s’adreça al conjunt de ciutadans i entitats que participen de les polítiques actives d’ocupació a Catalunya. Especialment es considera necessari convidar de forma directa a participar a les administracions locals, les organitzacions sindicals i empresarials que tinguin la condició legal de més representatives a Catalunya i, altres agents institucionals, actors rellevants i arrelats al territori o altres associacions i entitats interessades en l’àmbit de l’ocupació.
Departament Departament d'Empresa i Treball
Grup promotor Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
Unitat promotora Àrea d'Acords Territorials
Disposa de retorn
Data d'inici 14 de Novembre de 2022
Data de finalització 14 de Desembre de 2022
Referència: II-PART-2022-11-540

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiesterritorials/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiesterritorials/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

7

Participants

48

Seguidores

5

Comentaris

6

Propostes

4

Adhesions