" class="part-icon-bars">

Imatge corporativa de les policies locals

#seguretat, identitat corporativa, administració local Tràmit de participació ciutadana (article 69 de la Llei 19/2014) en el Projecte de decret pel qual s’aprova el Reglament d’imatge corporativa de les policies locals de Catalunya

Fase 2 de 2
Propostes 05/06/2024 - 24/06/2024
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

L’objectiu de la consulta és recollir les propostes i els suggeriments de la ciutadania en relació amb el Reglament que ha de proporcionar criteris comuns d'imatge corporativa a les policies locals de Catalunya. Aquesta imatge corporativa ha de facilitar la identificació pública de la policia local.

Objectiu de la norma:

Regular la imatge corporativa de les policies locals a Catalunya, entesa com les normes relatives a la uniformitat i el seu ús, als elements d’identificació visual i a les normes sobre imatge personal de les policies locals, i de relacions amb la comunitat.

Regular les característiques comunes dels uniformes, els distintius, les divises de graduació, els reconeixements, els elements d’acreditació personal, l’equip, els vehicles i els altres complements i elements d’identificació pública de les policies locals.

Per fer‐nos arribar qualsevol tipus d’aportació en relació amb la consulta, has d’adreçar‐te a l’apartat “Propostes” del menú superior. Per fer la proposta, cal estar donat d’alta al portal.

Departament Departament d'Interior
Disposa de retorn
Data d'inici 03 de Juny de 2024
Data de finalització 24 de Juny de 2024
Referència: II-PART-2024-06-699

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgepolicieslocals/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgepolicieslocals/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>