" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Impuls del gas renovable

09/01/2020 11:40  
En avaluació
Impuls a la producció de gas renovable i injecció a la res existent de canonades de gas natural per anar substituint el major percentatge possible de gas convencional per gas d’origen renovable amb emissions neutres de CO2. Foment de la red de estacions de carrega de gnc per vehicles menys a gas a tot el territori de Catalunya també en entorns rurals per a la millora de la qualitat de l’aire i l’interconnexió de municipis sense red de gas per afavorir la igualtat d’oportunitats a tots.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

S'avaluarà incorporar al text de la llei les solucions tècniques per a la injecció de gas natural renovable a la xarxa. Tot i això, la llei fomentarà del subministrament de combustibles alternatius, amb especial èmfasi a la recàrrega elèctrica, l'hidrogen, els biocarburants, el gas natural, inclòs el biometà en forma gasosa (GNC) i en forma liquada (GNL).

Llistat d'adhesions

19 Suports

Referència: II-PROP-2020-01-77646
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/77646/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/77646/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...