" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Gestió publica de la xarxa energetica.

13/01/2020 20:48  
Rebutjada
--Gestió de les lineas de transport i distribució de mitja i baixa tensió. -- Participació en els consells de decisio de REE per les lineas de alta , interconexió amb en europa i la peninsula. --Auditories energetica del estat de lineas i estacions de distribució de tot el territori catala.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

No és objectiu de la llei decidir qui gestiona les xarxes de Transport i Distribució elèctriques. D'altra banda, tot i que la Generalitat no participa en el Consell d'Administració de Red Eléctrica de España (REE), sí que participa en els mecanismes de decisió de la planificació elèctrica que afecta Catalunya. També es realitza un seguiment i control de les línies i estacions de distribució d'energia per part de la Direcció General d'Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera.

Llistat d'adhesions

3 Suports
Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2020-01-77947
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/77947/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/77947/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...