" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Definir un llenguatge i una metodologia per a la generació de models globals

20/01/2020 13:43  
Acceptades
Per detallar el comportament energètic calen models que expliquin, entre altres, el procés de consum i de producció d'energia, amb l'objectiu de, sobre aquests models, poder optimitzar el seu comportament. Aquests models son eminentment multidisciplinars i requereixen del coneixement de diferents especialistes per poder ser completats. En aquest marc, cal establir una metodologia i un llenguatge formal (idealment complert i no ambigu) per poder compartir els models i crear DSS complerts.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La llei incorporarà un article sobre prospectiva i planificació energètica on es destacarà l'ús d'eines de gestió/modelització energètica per elaborar les previsions energètiques a mitjà i llarg termini.

Llistat d'adhesions

1 Suport
Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2020-01-78077
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78077/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78077/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...