" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Promoció de les energies renovables gestionables (Part 1)

22/01/2020 09:31  
Acceptades
Quan es diu que per assolir un sistema energètic 100% renovable és necessari que la demanda energètica cat. evolucioni cap a una alta electrificació i es parla de la més gran diversitat i flexibilitat tècnica i econòmica de formes d’energia renovable que ofereix la generació elèctrica envers els combustibles renovables, creiem que seria bo prioritzar també la promoció directa de les renovables gestionables i en particular la provinent de la part orgànica dels residus municipals i de la biomassa.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

En el marc de la promoció de l'economia circular, s'inclourà la implantació d'energies renovables com la biomassa i la valorització energètica de residus urbans. Per altra banda, s'incorporarà també la promoció de la producció d'energies renovables a partir de l'aprofitament de residus del sector primari. Concretament, els Plans d'acció sectorials es desenvoluparan en àmbits específics on s'inclourà el foment de la producció i ús tèrmic de la biomassa.

0 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78087
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78087/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78087/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...