" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Edificis d'ús públic eficients energèticament

23/01/2020 11:03  
Acceptades
Que qualsevol edifici públic (escoles, CAP, mercats, ajuntaments, casals, biblioteques) tingui un patró energètic el màxim eficient possible, que sigui exemplaritzant per a la societat. Caldria que fossin autosuficients i que fomentessin l'energia circular. Podrien tenir instal·lades plaques fotovoltaiques, cobertes i façanes naturalitzades, mobiliari fet amb materials sostenibles, doble xarxa d'aigua, climatització eficient, vehicles elèctrics... Que esdevinguin un aparador de bones pràctiques.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

A l'articulat de la llei s'hi inclourà el paper exemplificador de les Administracions públiques amb la realització d'inversions amb criteris sostenibles en els seus edificis i equipaments.

2 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78097
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78097/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78097/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...