" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Especialització com a eina per al desenvolupament empresarial

27/01/2020 11:36  
Acceptades
Desenvolupament empresarial i creació d'ocupació qualificada: una de les majors especialitzacions que existeixen en el sector de l'edificació és la de ECCN sota estàndard Passivhaus. En algunes comunitats autònomes comença a succeir l'efecte palanca necessari per garantir la competitivitat de les empreses locals a l'haver apostat per l'edificació sota aquest estàndard, com a Navarra i Aragó. Aquest exemple també es recull en la regió de Brussel·les, amb el projecte Batiment Exemplaire, BATEX.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

A la llei es crearà un apartat sobre el desenvolupament empresarial en l'àmbit energètic que inclourà la creació i desenvolupament d'oportunitats de negoci al voltant de l'edificació sostenible i energèticament eficient que fomenti la rehabilitació energètica dels edificis cap als de consum d'energia gairebé nul. No és objecte d'aquesta llei valorar els diferents estàndards de construcció eficient.

1 Suport
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78106
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78106/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78106/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...