" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Lluita contra la pobresa energètica

27/01/2020 11:51  
Rebutjada
L'estricte límit que marca l'estàndard Passivhaus es tradueix en una despesa de climatització d'aproximadament d'1 € per metre quadrat a l'any, referit al consum, sense comptabilitzar termes fixos i impostos,. Amb aquest indicador tan meridià és fàcil intuir que també contribueix a l'Empoderament de la ciutadania, Democratització de l'energia, Defensa del consumidor, Transició justa i inclusiva a través d'un major nivell de resiliència dels ciutadans.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

En l'actual marc competencial, el nou "Código Técnico de la Edificación" (CTE) és el que defineix a Espanya els requeriments d'aïllament que han de complir els edificis de consum gairebé nul (nZEB). No és objecte d'aquesta llei valorar els diferents estàndards de construcció eficient.

3 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78108
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78108/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78108/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...