" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Fomento del uso del vehículo compartido

30/01/2020 09:56  
Acceptades
BlaBlaCar es una plataforma que pone en contacto a personas para realizar un trayecto y compartir los gastos del viaje, posibilitando una movilidad integral más completa y sostenible. La compartición de coche provoca una reducción de emisiones de efecto invernadero de un sector, el del transporte, que es responsable de más de un 20% del total de las emisiones de CO2. Posibilita un uso más racional y eficaz del vehículo privado, permitiendo que deje de ser un elemento infrautilizado.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La llei tindrà en compte el servei de vehicle compartit com una de les actuacions a les quals donar suport i es desenvoluparà més concretament en el pla sectorial de mobilitat sostenible.

1 Suport
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78149
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78149/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78149/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...