" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Fomento del uso del vehículo compartido

30/01/2020 10:01  
Acceptades
La ocupación media de BlaBlaCar es de 3,9 personas, mientras que la ocupación media en este tipo de desplazamientos es de 1,7. Este modelo reduce el consumo de combustibles fósiles en el transporte, ahorrando más de 139.000 toneladas de emisiones de CO2 a la atmósfera en toda España. La inclusión de planes de fomento del uso del vehículo compartido representaría un paso adelante en la construcción de una movilidad más sostenible eficiente y baja en carbono, facilitando la transición energética.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La llei tindrà en compte el servei de vehicle compartit com una de les actuacions a les quals donar suport i es desenvoluparà més concretament en el pla sectorial de mobilitat sostenible.

5 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78150
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78150/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78150/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Es pot engegar una campanya publicitaria i fer efectives parades d'autoestop i de compartir vehicle, que evidencï i dongui a coneixer la necessitat d'acollir culturalment les costums sostenibles de compartir vehicle d'una manera sistemica.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...