" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

TOT (Transition oil tax)

30/01/2020 16:19  
Acceptades
Proposo un impost progressiu que gravi el consum d’energia no renovable, i especialment el consum de derivats del petroli. Aquest impost permetrà desincentivar el consum d’aquestes energies i materials per, al mateix temps, permetre disposar d’un pressupost específic i progressiu per finançar projectes i estructures relacionats amb el decreixement i la transició energètica i ecològica. Caldrà difondre-ho a nivell global! Que el creixement financiï el decreixement!

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La llei incorporarà un article sobre mecanismes de contractació i finançament innovadors, que inclogui la fiscalitat energètica i ambiental per a finançar les polítiques públiques de la transició energètica amb l'impuls a la implantació de les energies renovables i eficiència energètica. Aquesta fiscalitat gravarà el consum d’energia i la seva generació en funció de les seves emissions contaminants.

4 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78153
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78153/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78153/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...