" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Comentaris Aseme

31/01/2020 15:28  
En avaluació
Cal posar en valor el paper de les distribuïdores d’energia elèctrica, en especial les de caire local, com a facilitadors de la transició energètica a tot el conjunt del territori. Cal fer possible la implantació d’infraestructures en sol no urbanitzable, per tal de fer possible la implicació del territori. Cal que el model fiscalitat energètica ambiental tingui en consideració i sigui coherent amb el marc jurídic de l’activitat de distribució.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

La llei recollirà el desenvolupament d'un Pla territorial sectorial d’implantació de les energies renovables en el territori, que inclourà les necessitats d’infraestructures energètiques (energia eòlica, energia solar fotovoltaica, línies elèctriques associades, etc.) en espais oberts, així com les tecnologies d’emmagatzematge energètic que aquestes requereixin. Pel que fa al model de fiscalitat energètica ambiental, la llei tindrà en compte el marc jurídic de totes les activitats associades al sector energètic.

0 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78161
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78161/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78161/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...