" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Descarbonització del sector primari (empreses de serveis agraris)

31/01/2020 16:20  
Acceptades
Per tal de poder aprofitar al màxim el potencial de treball de la maquinària, i especialment dels tractors, fent que puguin treballar el màxim d’hores possibles, s’ha d’apostar per les empreses de serveis agraris. Aquestes permeten maximitzar l’amortització de la maquinària mitjançant un ús intensiu en hores. Al mateix temps, la major rotació dels actius facilita que les millores tecnològiques arribin abans a les empreses agràries, millorant, entre d’altres aspectes, el consum energètic.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Els serveis que ofereixen les empreses de serveis agraris poden suposar una millora en l'eficiència energètica de la maquinària agrícola. En col·laboració amb el departament competent en agricultura, s'inclourà aquesta figura a la llei.

3 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78176
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78176/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78176/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...