" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Fiscalitzar els productes en funció del seu impacte ambiental

31/01/2020 17:19  
Acceptades
Potenciar l'agricultura/consum de proximitat, establint mecanismes (p.ex, segells/etiquetatge) que permetin valorar els impactes ambientals de les diferents formes de producció, tenint en compte tot el cicle productiu. Incentivar de manera fiscal aquelles formes més respectuoses amb el medi ambient (menys intensives energèticament per kg de producte). De tal forma que esdevinguin més competitives econòmicament.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

El text de la llei incorporarà el desenvolupament d'una nova fiscalitat energètica i ambiental que es basarà en diferents principis com la internalització de les externalitats gravant béns, serveis, consums o conductes no sostenibles i incorporant un recàrrec o cost econòmic en el preu dels productes o serveis.

1 Suport
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78187
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78187/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78187/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...