" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Foment de la Comunitats Energètiques

09/02/2020 23:58  
En avaluació
Definir línies d'ajut pel desenvolupament de comunitats energètiques, aconseguir que tots els municipis tinguin alguna comunitat energètica. Acceptar proves pilots amb un cert marge legal,"sand box", o sigui permetre un compliment relatiu de la normativa, sempre i quan hi hagi un seguiment extraordinari, i a l'espera d'una normativa específica.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

La llei incorporarà el foment de la creació de comunitats energètiques locals per facilitar la generació d'energia provinent d'energies renovables, a escala petita, escala mitjana (comunitats energètiques) i a gran escala. La normativa sobre comunitats energètiques a nivell estatal encara s'està desenvolupant i en tot cas la seva regulació seria objecte d'altres normatives específiques. Per altra banda, desenvolupar un entorn legal diferent per a proves pilot (sandbox) no entra dins de les competències de la Generalitat de Catalunya.

0 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-02-78238
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78238/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78238/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...