" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Fase 3 de 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Fases del procés

Regulació de les Llars compartides

29/11/2021 16:30  
El Decret 75/2020, de 4 d'agost, de turisme de Catalunya contempla la legislació d'una nova modalitat d'allotjament: les llars compartides. Segons s'indica a la llei, aquest tipus d'allotjament es començava a regular a l'agost del 2021, però a la pràctica encara no s'ha fet. Cal desenvolupar aquest apartat del decret per tal de legalitzar la situació l'abans possible. La tramitació del NIRTC hauria de ser simple i la regulació ha de resoldre temes com el pagament de taxes.

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2021-11-83008
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83008/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83008/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

REBRE GENT A CASA ES UN ACTE QUE GENERA SATISFACCIONS A LA PERSONA VISITANT I A QUI LA REP. DESAUTORITZAR AQUEST FET ES, PER A MI, DESHUMANITZAR EL PAÍS I LA CIUTAT. DEMANO ES RESPECTI LA POSSIBILITAT DE COMPARTIR CASA MEVA.
GRÀCIES.

Per a mi l'economia colaborativa es la que fa que hi hagi intercanvi d'una manera directa entre el consumidor i que ofereix el producte, per a mi seria un model d'intercanvi
Crec que si cal regular aquesta activitat es en la mesura que persones (rebedors o dadors del servei) tinguin un volum d'activitat alt o molt alt, entenc que es una activitat econòmica , aquí el govern del país ha de poder legislar per tal que es pagui el que correspongui ja que es com una activitat econòmica.
Ara bé, si una persona o família cedeix una habitació de casa seva això no es una activitat econòmica rellevant i si cal portar el control de persones doncs em sembla raonable. I les persones que generen algun ingrés cal declarar-lo a la declaració d'hisenda o on calgui.

Carregant els comentaris ...