" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Fase 3 de 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Fases del procés

Llars Compartides - Decret 75/2020 -

30/11/2021 18:19  
La futura Llei ha de garantir que tot habitant de Catalunya pugui compartir la seva llar, tal com s'entén a la resta de països de la UE. La Llar Compartida complementa als ingressos de les famílies i no genera aquests impactes: - No té impacte en la disponibilitat d'habitatge, ja que segueix tenint un ús residencial. - No genera gentrificació, els veïns segueixen vivint al barri - No massifica. En cap moment se supera el nombre de persones de la cèdula d'habitabilitat de cada habitatge.
Número d'adhesions13

Referència: II-PROP-2021-11-83017
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83017/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83017/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

La compartició de llars per estades mitges i llargues està ja recollit en les lleis, es regula via LAU igual que un contracte de lloguer, i hauria de estar incorporat temes de control de preus etc .... el lloguer per dies, a turistes, en zones tensionades, s'ha de prohibir, ni genera barri, ni genera arrelament, és un negoci pur i dur i genera increments de preus i gentrificació. Llogar habitacions si, per estades mitges i llargues i regulat per la LAU, es molt senzill, i aquí si que guanya tothom. Amb el lloguer turístic sols guanya qui especula amb les habitacions.

Carregant els comentaris ...