Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Fase 3 de 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Fases del procés

Canvis a "La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "

Mode de vista de comparació:

Títol

  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}
  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}

Cos

  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
Esborrats
Addicions
  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
Esborrats
Addicions
  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
Autoria de la versió
Avatar: Associació Vinícola Catalana Associació Vinícola Catalana
Versió creada el 01/12/2021 09:07

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes