" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Fase 3 de 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Fases del procés

Els avantatges del model d'allotjament de les Llars Compartides.

02/12/2021 10:41  
En relació al primer esborrany de Preàmbul de la nova Llei de Turisme de Catalunya on s'estableixen els criteris de desestacionalització, desgentrificació i sostenibilitat del model turístic, les Llars Compartides són un agent exemplar de futur. L'empara d'estudis i informes com l'Agenda 2030-O.D.S., el FOESA, l'ETHOS, el Brundtland, el DDD, el "Sharing Economy and Housing Afordability" o les recomanacions i premis de la UNESCO, avalen a les Llars Compartides com el millor model per a Catalunya.

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions8

Referència: II-PROP-2021-12-83046
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83046/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83046/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

El model de LLAR COMPARTIDA per a VIATGERS m’APORTA
- BENESTAR EMOCIONAL puc parlar amb persones interessants, amb llengües diferents, puc mostrar el que se i el que m’agrada de la ciutat, puc aconsellar negocis i llocs singulars. EM FA SENTIR BÉ.
-BENESTAR ECONÒMIC. em permet tenir uns ingressos extres per viure mes el barri, anant a dinar algun dia a llocs cim la Vinateria del Call, llocs que si no protegim es perdran com el Restaurant Compostela el cafe Shiling etc.
Gràcies per entendre qye les LLARS COMPARTIDES son un bon model d’ENOMIA COLABORATIVA.

Yo no estoy especulando. Soy una barcelonesa que desde noviembre de 2013 ha alquilado una habitación con una cama individual a personas de todo el mundo que vienen a visitar Barcelona durante unos días. Además de vivir experiencias inolvidables con personas de diferentes culturas, esta actividad me ha permitido obtener unos ingresos extra de una forma muy digna y honesta (lo declaro todo cuando cada año hago la declaración de la renta) y complementar mi sueldo para llegar a final de mes de una manera un poco más holgada. No sólo creo que no hago daño a nadie sino que estoy absolutamente convencida de que Barcelona gana porque es una manera de promover un turismo mucho más sostenible, que es lo que defendemos la gran mayoría de vecinos y anfitriones que amamos nuestra ciudad. No deberíamos pagar justos por pecadores. Ojalá la ordenanza que dentro de unos meses apruebe el Ayuntamiento de Barcelona no prohíba esta actividad de manera definitiva.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...