Procés participatiu de l'espai de menjador escolar
#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia
Preu del menú, qualitat i servei
Cal establir uns preus de menú que permetin una bona qualitat del producte i així poder oferir a més a més: proximitat i ecològic. El 70% aprox. del cost del servei del menjador es destina a monitoratge
Cal que el menjador serveixi els àpats amb l'ordre i quantitats fixades al menú, evitant posar en un sol plat el 1r i el 2n àpat.
Caldria "prohibir" emportar-se menjar sobrant a casa per part del monitoratge principalment, ja que pot influir en una menor quantiat de ració servida als infants.
Cal que el menjador serveixi els àpats amb l'ordre i quantitats fixades al menú, evitant posar en un sol plat el 1r i el 2n àpat.
Caldria "prohibir" emportar-se menjar sobrant a casa per part del monitoratge principalment, ja que pot influir en una menor quantiat de ració servida als infants.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
Doncs aquí és qüestió de denunciar-ho a les empreses de càtering, això es mala praxis dels treballadors.
Carregant els comentaris ...