" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Fases del procés

Preu del menú, qualitat i servei

16/05/2019 00:01  
Cal establir uns preus de menú que permetin una bona qualitat del producte i així poder oferir a més a més: proximitat i ecològic. El 70% aprox. del cost del servei del menjador es destina a monitoratge Cal que el menjador serveixi els àpats amb l'ordre i quantitats fixades al menú, evitant posar en un sol plat el 1r i el 2n àpat. Caldria "prohibir" emportar-se menjar sobrant a casa per part del monitoratge principalment, ja que pot influir en una menor quantiat de ració servida als infants.
4 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2019-05-75623
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75623/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75623/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Doncs aquí és qüestió de denunciar-ho a les empreses de càtering, això es mala praxis dels treballadors.

Carregant els comentaris ...