Procés participatiu de l'espai de menjador escolar
#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia
Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.
Cal formar amb educació alimentaria els monitor/es de menjador i personal de cuina per part d'un nutricionista per evitar desequilibris alimentaris i treballar tots de forma multidisciplinar; amb l'objectiu d'aconseguir una alimentació equilibrada per als nens.
Cal protocols en casos d'emergència, al.lèrgies, intoleràncies alimentàries...etc per poder resoldre conflictes de forma ràpida i efectiva.
Fomentar educació nutricional als nens i aquests indirectament eduquin els pares
Llistat d'adhesions
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
Cal també, un control dels protocols de seguretat en l'el.laboració dels menús sense gluten. Evitar la contaminació encreuada amb altres productes que continguin gluten. Demanem una inspecció en aquest sentit per part de l'autoritat compentent, complemetariament amb la formació específica dins l'espai cuina, i per part del personal de monitoratge. Sense deixar de banda la sensibilitat per part dels propis alumnes extrapolable als altres trastrons alimentàris. Proposat desde la Associació de Celíacs de Catalunya
Carregant els comentaris ...