" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Phase 3 of 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Process phases

Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.

20/05/2019 13:21  
Cal formar amb educació alimentaria els monitor/es de menjador i personal de cuina per part d'un nutricionista per evitar desequilibris alimentaris i treballar tots de forma multidisciplinar; amb l'objectiu d'aconseguir una alimentació equilibrada per als nens. Cal protocols en casos d'emergència, al.lèrgies, intoleràncies alimentàries...etc per poder resoldre conflictes de forma ràpida i efectiva. Fomentar educació nutricional als nens i aquests indirectament eduquin els pares
17 Supports
Endorsements count3

Reference: II-PROP-2019-05-75661
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75661/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75661/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

0 against (0.0%)

No comments with votes found

Comment details

You are seeing a single comment

View all comments

Cal també, un control dels protocols de seguretat en l'el.laboració dels menús sense gluten. Evitar la contaminació encreuada amb altres productes que continguin gluten. Demanem una inspecció en aquest sentit per part de l'autoritat compentent, complemetariament amb la formació específica dins l'espai cuina, i per part del personal de monitoratge. Sense deixar de banda la sensibilitat per part dels propis alumnes extrapolable als altres trastrons alimentàris. Proposat desde la Associació de Celíacs de Catalunya

Loading comments ...