Procés participatiu de l'espai de menjador escolar
#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia
Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.
Cal formar amb educació alimentaria els monitor/es de menjador i personal de cuina per part d'un nutricionista per evitar desequilibris alimentaris i treballar tots de forma multidisciplinar; amb l'objectiu d'aconseguir una alimentació equilibrada per als nens.
Cal protocols en casos d'emergència, al.lèrgies, intoleràncies alimentàries...etc per poder resoldre conflictes de forma ràpida i efectiva.
Fomentar educació nutricional als nens i aquests indirectament eduquin els pares
List of Endorsements
Report inappropriate content
Is this content inappropriate?
Comment details
You are seeing a single comment
View all comments
Actualment, el curs de Monitor i el de Director tenen l'assignatura de nutrició. S'hi estudien els grups d'aliments, les piràmides nutricionals, les quantitats i les propietats dels diferents aliments. S'estudien diversos tipus de dieta, ja siguin per motius culturals o per prescripció mèdica. També es treballen les malaties i contaminació dels aliments i els al·lèrgens. S'explica el que són les al·lèrgies i les intoleràncies i com actuar en casos d'emergència i ennuegament.
Loading comments ...