" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Fases del procés

Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.

20/05/2019 13:21  
Cal formar amb educació alimentaria els monitor/es de menjador i personal de cuina per part d'un nutricionista per evitar desequilibris alimentaris i treballar tots de forma multidisciplinar; amb l'objectiu d'aconseguir una alimentació equilibrada per als nens. Cal protocols en casos d'emergència, al.lèrgies, intoleràncies alimentàries...etc per poder resoldre conflictes de forma ràpida i efectiva. Fomentar educació nutricional als nens i aquests indirectament eduquin els pares
17 Suports
Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2019-05-75661
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75661/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75661/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Actualment, el curs de Monitor i el de Director tenen l'assignatura de nutrició. S'hi estudien els grups d'aliments, les piràmides nutricionals, les quantitats i les propietats dels diferents aliments. S'estudien diversos tipus de dieta, ja siguin per motius culturals o per prescripció mèdica. També es treballen les malaties i contaminació dels aliments i els al·lèrgens. S'explica el que són les al·lèrgies i les intoleràncies i com actuar en casos d'emergència i ennuegament.

Carregant els comentaris ...