Procés participatiu de l'espai de menjador escolar
#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia
Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.
Cal formar amb educació alimentaria els monitor/es de menjador i personal de cuina per part d'un nutricionista per evitar desequilibris alimentaris i treballar tots de forma multidisciplinar; amb l'objectiu d'aconseguir una alimentació equilibrada per als nens.
Cal protocols en casos d'emergència, al.lèrgies, intoleràncies alimentàries...etc per poder resoldre conflictes de forma ràpida i efectiva.
Fomentar educació nutricional als nens i aquests indirectament eduquin els pares
Llistat d'adhesions
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
Actualment, el curs de Monitor i el de Director tenen l'assignatura de nutrició. S'hi estudien els grups d'aliments, les piràmides nutricionals, les quantitats i les propietats dels diferents aliments. S'estudien diversos tipus de dieta, ja siguin per motius culturals o per prescripció mèdica. També es treballen les malaties i contaminació dels aliments i els al·lèrgens. S'explica el que són les al·lèrgies i les intoleràncies i com actuar en casos d'emergència i ennuegament.
Carregant els comentaris ...