Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Procès participatiu der espaci de minjador escolar

#Espaidemigdia Bastim amassa er espaci de meddia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Veure les fases

Eix 3 , cuina a l'escola

30/06/2019 17:52  
Es dona a entendre que la linea freda és més segura que la cuina in situ. No estic d'acord en aquesta afirmació. Les messures d'higiene son exigibles en tots els models i la cuina en el centre, tenen revisions periódiques per part del departament de Sanitat per que siguin higiéniques i segures. Fer creure que la línea freda és més segura és fals i perjudica a les cuines dels centres. Soposo que hi han dates contrastables sobre incidents higiénics. Que es pobliquín i valorem.
8 SUPORTS
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2019-06-75844
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75844/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75844/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Carregant els comentaris ...

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes