Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Procès participatiu der espaci de minjador escolar

#Espaidemigdia Bastim amassa er espaci de meddia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Veure les fases

Gestió menjadors Eix 2 - L'alimentació a l'espai migdia

15/11/2019 10:43  
Recalcar la necessitat de garantir a tots aquells alumnes amb patologies derivades de la ingesta de gluten, un servei de menjador adaptat a les seves necessitats específiques, en un treball inclusiu de l'administració per no discriminar-los. Apart del compliment del decret 1169/11 s'ha de tenir en compte les traces en la elaboració final del plat. Complir els decrets 52/11 i recentment decret 114/12 de 10/10/19 per incompliment del gorvern.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
3 SUPORTS
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2019-11-76907
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/76907/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/76907/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Carregant els comentaris ...

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes