" class="part-icon-bars">

Projecte de decret sobre la tinença i la cria en captivitat d’ocells fringíl·lids

Consulta pública per l'elaboració d’un Projecte de decret sobre la tinença i la cria en captivitat d’ocells fringíl·lids.

Fase 2 de 2
Fase de tancament 23/07/2019 - 20/10/2019
Fases del procés

Aportacions Federació Catalana d'ocells fringil-lids

21/07/2019 21:40  
-La realització de concursos oficials de cant d’ocell fringíl•lids es una activitat tradicional molt arrelada a Catalunya, que requereix l’adopció de mesures que la faci compatible amb la conservació d’aquestes espècies d’ocells. - Permetre la transacció d’ocells entre criadors i concursants per poder dur a terme el concurs i seguir amb l’afició.

Llistat d'adhesions

Referència: II-PROP-2019-07-76016
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocells-fringillids/f/2598/proposals/76016/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocells-fringillids/f/2598/proposals/76016/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

A favor  La tradició és alguna cosa que s'hereta i que forma part de la identitat característica d'un grup social i/o d’un poble i forma part del tradicional. És important destacar que, moltes vegades, la tradició s'associa a una visió conservadora, ja que implica mantenir intactes certs valors al llarg del temps. No obstant això, la tradició ha de ser capaç de renovar-se i actualitzar-se per a mantenir el seu valor i utilitat. Això vol dir que una tradició pot adquirir noves expressions sense perdre la seva essència. I en aquesta labor és en la qual estem el món ocellaire d'aquest país. Lluitant i adaptant aquesta tradició als temps actuals, en els quals queda demostrat que la cria és el futur de la nostra tradició. Però així i tot, haurem de suportar desqualificacions. Girem l'òptica cap a altres activitats legals, esteses i acceptades que no es consideren igual. I no em molestaré a enumerar. Crec honestament que el treball que des de la FCOF s'està fent és exemplar en aquest país.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

La tradició és alguna cosa que s'hereta i que forma part de la identitat característica d'un grup social i/o d’un poble i forma part del tradicional.
És important destacar que, moltes vegades, la tradició s'associa a una visió conservadora, ja que implica mantenir intactes certs valors al llarg del temps.
No obstant això, la tradició ha de ser capaç de renovar-se i actualitzar-se per a mantenir el seu valor i utilitat. Això vol dir que una tradició pot adquirir noves expressions sense perdre la seva essència. I en aquesta labor és en la qual estem el món ocellaire d'aquest país. Lluitant i adaptant aquesta tradició als temps actuals, en els quals queda demostrat que la cria és el futur de la nostra tradició. Però així i tot, haurem de suportar desqualificacions. Girem l'òptica cap a altres activitats legals, esteses i acceptades que no es consideren igual. I no em molestaré a enumerar. Crec honestament que el treball que des de la FCOF s'està fent és exemplar en aquest país.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...