" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Oposicions periòdiques i no deixar caducar ofertes

17/01/2022 16:49  

Cal que es prengui seriosament la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública i que es facin oposicions com a molt cada 2 anys de cada grup, establint un sistema de sancions i penalitzacions per als càrrecs que no compleixin aquestes exigències i deixin caducar ofertes públiques, com malauradament ha passat aquests darrers anys.

Referència: II-PROP-2022-01-83240
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83240/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83240/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Elena Martínez

Exacte, la temporalitat es redueix convocan processos a tots els cosssos o escales en els terminis que toquen, i ara també, per reduir la temporalitat que es facin concursos-oposició justos que respectin la igualtat, mèrit i capacitat , i previ a aquestes convocatòries s'han de fer concursos de trasllat i promocions internes a tots els cosssos. Tot el que no sigui això, és una estafa al personal funcionari de carrera

Avatar: Participant eliminada

Puntualització: que es facin concursos de trasllats i promocions internes oferint totes les places ocupades per interins.
Els darrers que s'han convocats fan vergonya aliena, amb potser un 95% de les places de nivell base (i la resta, sense llençar coets, probablement només hi siguin per consolidar qui les ocupa o perquè els resulten difícils de cobrir).

Estic d'acord amb la proposta de que hi hagi alguna mena de sanció si no es compleix l'oferta pública. I també en que es facin oposicions cada 2 anys.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...