" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Reserva als funcionaris de carrera dels llocs q es proveeixen per concurs específic i per lliure designació

19/01/2022 07:40  

Cessament del personal interí que ocupi llocs de funcionari que d’acord amb la RLT s’han de proveir per lliure designació o per concurs específic, tret circumstàncies excepcionals i urgents previstes a la llei. No s’entén com és de difícil promocionar-se i fer carrera per als funcionaris de carrera i alhora hi ha interins indefinidament en places que es proveeixen per lliure designació i per concurs específic.Llistat d'adhesions

Referència: II-PROP-2022-01-83288
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83288/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83288/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Avatar: Participant eliminada

Haurien d'activar (que no ho faran) un procediment anònim per denunciar la comissió de delictes de funcionaris sense haver d'arriscar-nos a ser imputats per revelació de secrets.
Només així tindríem l'oportunitat d'accedir a nivells alts. Ara els surt de franc.
Qui no coneix algun servei farcit en parents/amics amb nivells alts, mentre la feina de debò la fan funcionaris de nivell base?
Un exemple que cou: un nivell 20 de molta responsabilitat va anar a parar al fill de 17 anys d'un alt càrrec (que tot just havia acabat el batxillerat amb més pena que glòria). Endevineu qui va haver de fer la seva feina? Exacte: les funcionàries que no havien ni estat cridades a entrevista.
A més a més, fora de la lliure designació, a edificis com Palau, per les vacants generals, els partits polítics es reparteixen "cupos". I un funcionari, encara que tingui "carnet", si no coneix algú que el pugui recomanar, tampoc podrà accedir a una de les vacants.

Carregant els comentaris ...