" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Cicle formatiu de Gestió Administrativa en l'àmbit Jurídic

19/01/2022 20:56  

Considerar als interins amb més de tres anys a l'Administració de Justícia i que tinguin el títol de Gestió Administrativa en l'àmbit Jurídic, exempts proves selectives ja que són dos anys de estudis específics en l'àmbit Jurídic i que es considerin els mèrits de la mateixa forma que els interins que porten més de 5 anys.

Referència: II-PROP-2022-01-83317
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83317/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83317/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (100.0%)

member-avatar Pam

En contra  En contra El que demanes és una convalidació pel fet d'haver fet uns determinats estudis? No ho veig coherent. Així els que fa anys i panys que som funcionaris i que no hem tingut cap oportunitat; amb oposicions aprovades i sense plaça (independentment dels estudis que tinguem), tenim estudis superiors i hem anat estudiant, no hauríem de fer res, simplement que ens regalin la plaça i punt. Ho veuries coherent?

En contra  

En contra
El que demanes és una convalidació pel fet d'haver fet uns determinats estudis? No ho veig coherent. Així els que fa anys i panys que som funcionaris i que no hem tingut cap oportunitat; amb oposicions aprovades i sense plaça (independentment dels estudis que tinguem), tenim estudis superiors i hem anat estudiant, no hauríem de fer res, simplement que ens regalin la plaça i punt. Ho veuries coherent?

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...