" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Guardar les notes dels processos sel·lectius superats per presentar-se en futures convocatòries

20/01/2022 20:13  

La 1a fase de l'oposició serà un exàmen, que una vegada superat es pot tenir superat per sempre. Les notes, almenys de la 1a fase de l'oposició a cossos docents, s'haurien de guardar per futures convocatòries (si es vol pujar nota es pot tornar a fer la 1a fase). Com es té superat el grau o màster d'accès, o la sel·lectivitat sense haver de tornar a provar els coneixements d'aquests estudis.

2a Fase (PD i Unitat): Es presenten tots.

Concurs: Experiència sí, formació també.

Llistat d'adhesions

Avatar: Participant eliminada
Referència: II-PROP-2022-01-83349
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83349/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83349/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Per a la 2a fase (Programació didàctica) jo plantejaria que sí que sigui necessari per totes les persones aspirants al funcionariat presentar la programació i la Unitat didàctica, ja que en aquesta prova es té en compte tant la preparació prèvia i teòrica com l'experiència docent.
Al concurs de mèrits s'ha de valorar molt l'experiència docent prèvia, però mai en detriment de la formació acadèmica, llengües extrangeres o altres mèrits.
Aquesta proposta seria justa, ja que valoraria l'esforç i la nota obtinguda i es podria quedar per sempre així. Valoraria més els que més nota han obtingut i eliminaria la injustícia que es produeix cada any de que hi ha gent que es queda a unes dècimes o pocs punts de la plaça i ha de tornar a repetir tot el procès d'oposició des de la "casella de sortida". A més, permetria els interins que porten molts anys consolidar la seva plaça si és que la nota que van obtindre + els punts que els dóna l'experiència els permet obtenir una plaça al concurs.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...