" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Decret d’Orientació educativa

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Decret d’Orientació educativa

Fase 2 de 2
Retorn 22/05/2023 - 22/07/2023
Fases del procés

Orientació educativa

19/01/2023 12:29  

UN REFERENT DE SALUT A CADA CENTRE ( CSMIJ)

Creiem essencial una coordinació periòdica i més directa amb Salut ( CSMIJ) o disposar d'un referent a cada centre. I així atendre millor les necessitats de l'alumnat amb les orientacions que ens facilitin els professionals de la salut, i alhora nosaltres poder-los-hi transmetre la informació del dia a dia a l'institut.


Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2023-01-86512
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/orientacio/f/3674/proposals/86512/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/orientacio/f/3674/proposals/86512/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Ja hi és però caldria que tot sigui més fluid. CaI que aquest referent vingui als centres en persona i que faci modelatge a mestres i professorat (ja seria hora que ens apliquem les teories de l'aprenentatge que pregonem), per treballar en entorn
natural caldria incorporar terapeutes ocupacionals als centres que facin tallers de convivència i facin les adaptacions pertinents a l'entorn escolar.
La inclusió a dia d'avui és una farsa i mentre no tinguem els professionals adequats ho seguirà sent. Un sabater arregla sabates però no opera tumors cerebrals, sembla que això tant evident no ho entenem.

Caldria un treball en equip i coordinat, tant des del centre educatiu com des d'altres centres i referents externs. Estaria bé establir seminaris de treball o reunions periòdiques. En consta que, quan convé ja es fa, però no acostumen a ser contacte massa fluïds, en alguns casos. Al final, depèn més dels professionals que del sistema.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...