" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Decret d’Orientació educativa

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Decret d’Orientació educativa

Fase 2 de 2
Retorn 22/05/2023 - 22/07/2023
Fases del procés

Consulta o desconsideració?

19/01/2023 19:28  

1.- Una orientació educativa amb cap i peus hauria d'estar avalada per un equip de professionals a cada centre on hi hagi un psicòleg, un pedagog, un logopeda, un TIC i altres professionals en funció de la tipologia i varietat de l'alumnat de cada centre. Aquest equip de professionals ha d'estar in situ des de l'escola bressol fins a on hi hagi ensenyament.


Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2023-01-86519
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/orientacio/f/3674/proposals/86519/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/orientacio/f/3674/proposals/86519/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Amb la quantitat d'alumnes autistes no incorporar terapeutes ocupacionals especialitzats en integració sensorial i capacitats per treballar habilitats socials i convivència és maltractament institucional.
Està més q demostrat a la literatura científica q les persones autistes pateixen més assetjament, que sovint no se n'adonen, i q aquesta és una de les causes q contribueix al suïcidi que es més gran en aquestes persones

S'haurien de formar equips mutidisciplinars en funció de la tipologia de centre i alumnat (grau de complexitat, entorn desfavorit, etc.), el nombre d'alumnat i etapes educatives que imparteix. L'equip base hauria d'estar format per psicòleg/a i pedagog/a o psicopedagog/a. A partir d'aquí s'hauria de considerar que també hi hagi logopeda, TIS; terapeuta ocupacional, vetllador, ... en funció del que ja s'ha esmentat.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...