" class="part-icon-bars">

Pacte Nacional per la Llengua. Procés participatiu

Reconsiderarem pressupòsits, revisarem polítiques, renovarem compromisos i preveurem línies d’actuació per al futur per convertir la llengua en un punt de trobada i en una eina de cohesió social

Fase 3 de 3
Retorn 01/10/2022 - 03/10/2022
Fases del procés

Obligatorietat real de coneixement de la llengua catalana per treballar en l'administració pública

03/06/2022 12:45  

Dur a terme les mesures pertinents per certificar un coneixement real del català que sigui requisit indispensable per treballar a l'administració pública catalana. El seu objectiu és requerir que els treballadors públics de Catalunya coneguin i usin la llengua catalana per a fomentar que la comunicació de l'administració pública es dugui a terme majoritàriament o total en català.

Trobades relacionades:

Sessió deliberativa. Eix 3. Cohesió social. Estructura social (En línia)
24 Maig 2022
17:00 - 19:00
Aquesta sessió forma part del procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua. Es farà en línia i cal inscripció prèvia (places limitades a 50). L’objectiu de la sessió serà deliberar conjuntament sobre la situació de la llengua catalana en l’eix objecte de debat i consensuar propostes per millorar-la entre tots els participants. Per preparar la sessió trobareu informació a la pàgina Situació de la llengua, especialment en l’informe Un marc sociolingüístic igualitari per a la llengua catalana i al resum tèmatic Relacions entre els territoris de llengua catalana.

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2022-06-84038
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84038/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84038/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

A favor

La principal causa del retrocés del català ha estat la deixadesa de l'administració catalana en no aplicar les eines de les quals, que encara que minses, ens vam dotar en el primer estatut.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...