" class="part-icon-bars">

Pacte Nacional per la Llengua. Procés participatiu

Reconsiderarem pressupòsits, revisarem polítiques, renovarem compromisos i preveurem línies d’actuació per al futur per convertir la llengua en un punt de trobada i en una eina de cohesió social

Fase 3 de 3
Retorn 01/10/2022 - 03/10/2022
Fases del procés

Biblioteca virtual de cultura en català-occità (aranès)

08/06/2022 19:53  

Seguint parcialment el model d'INTERNET ARCHIVE (https://archive.org/), es podria crear una biblioteca amb continguts textuals i multimèdia, és a dir; documents, llibres, àudios, vídeos, pel·lícules en català o occità (aranès). Podrien ser lliures de drets d'autor, sia per pertànyer a fons anònimes o d'origen popular, per caducitat temporal o per renúncia dels mateixos autors.

Conscients que la cultura catalana no es limita a la que utilitza el català com a llengua i per tal d'evitar confusions, s'hauria de parlar de cultura EN català o occità (aranès), sigui produït o originari de qualsevol espai geogràfic.

 Possiblement, els continguts haurien de provenir d'entitats, productores, editorials o discogràfiques, més enllà de creadors de continguts.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-06-84104
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84104/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84104/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...