" class="part-icon-bars">

Pacte Nacional per la Llengua. Procés participatiu

Reconsiderarem pressupòsits, revisarem polítiques, renovarem compromisos i preveurem línies d’actuació per al futur per convertir la llengua en un punt de trobada i en una eina de cohesió social

Fase 2 de 3
Deliberació i presentació de propostes 01/03/2022 - 30/09/2022
Veure les fases

Establir relacions des dels poders públics amb el món dels videojocs per explorar vies d'introducció del català

21/06/2022 15:39  

Elaborar una ronda de contactes exploratòria per part de representants polítics catalans d’alt nivell amb les principals corporacions del món dels videojocs per promoure la llengua catalana. Posar en valor el fet diferencial del català així com l’avantatge competitiu i el prestigi que suposa utilitzar la llengua catalana per captar més públic. Esbrinar les condicions que demanen per incloure al català als seus productes i a partir d’aquí desenvolupar altres polítiques d’atracció i incentivació positiva. L’objectiu fonamental de la proposa és aconseguir que les consoles i videojocs més populars del mercat estiguin disponibles en català.


Trobades relacionades:

Sessió deliberativa. Eix 6. Món digital i tecnologies de la llengua i món digital (En línia)
07 Juny 2022
17:00 - 19:00

Aquesta sessió forma part del procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua. Es farà en línia i cal inscripció prèvia (places limitades a 50).

L’objectiu de la sessió serà deliberar conjuntament sobre la situació de la llengua catalana en l’eix objecte de debat i consensuar propostes per millorar-la entre tots els participants.

Per preparar la sessió trobareu informació a la pàgina Situació de la llengua, especialment en l’informe Un marc sociolingüístic igualitari per a la llengua catalana i al resum tèmatic Món digital i tecnologies de la llengua.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-06-84225
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84225/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84225/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...