" class="part-icon-bars">

Pacte Nacional per la Llengua. Procés participatiu

Reconsiderarem pressupòsits, revisarem polítiques, renovarem compromisos i preveurem línies d’actuació per al futur per convertir la llengua en un punt de trobada i en una eina de cohesió social

Fase 3 de 3
Retorn 01/10/2022 - 03/10/2022
Fases del procés

Estructura social, acolliment i formació d'adults (II)

02/08/2022 14:38  

Autoria: Grup 1B de la IX Jornada de Llengua i Societat als territoris de parla catalana


Contingut:

Aquest document conté una aportació al procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua procedent de la Jornada de Llengua i Societat als territoris de parla catalana, que va tenir lloc el passat divendres 8 de juliol de 2022, a l’Auditori de l'Edifici Roc Boronat del Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

En aquesta Jornada es va recollir el bagatge tècnic, en forma de propostes, dels professionals que treballen a l’entorn de la política lingüística, sigui a la Generalitat de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística, el TERMCAT, les universitats o altres organismes i, de l’altra, s’hi van treballar els aspectes relacionats amb la comunitat lingüística amb les institucions i professionals d’entitats referents en els diversos territoris de parla catalana.

La jornada va constar de dues parts, una primera centrada en els parlaments institucionals i taules rodones i, una segona encarada a les aportacions tècniques al Pacte Nacional per la Llengua a partir del treball per grups. Es van treballar 6 eixos temàtics i es van crear 8 grups, ja que es van desdoblar aquells dedicats a deliberar sobre estructura social, acolliment i formació d'adults, d’una banda, i sobre administracions públiques i prestació de serveis públics, de l’altra. Els altres eixos temàtics treballats van ser: àmbit socioeconòmic i laboral; lleure, esports i món associatiu; àmbit tecnològic i consum cultural i audiovisual i; qualitat lingüística.

En concret, aquest document és l’aportació corresponent a un dels dos grups dedicats a estructura social, acolliment i formació d'adults.


Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-08-84487
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84487/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84487/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...