" class="part-icon-bars">

Pacte Nacional per la Llengua. Procés participatiu

Reconsiderarem pressupòsits, revisarem polítiques, renovarem compromisos i preveurem línies d’actuació per al futur per convertir la llengua en un punt de trobada i en una eina de cohesió social

Fase 3 de 3
Retorn 01/10/2022 - 03/10/2022
Fases del procés

Qualsevol entitat formalment constituïda, però també qualsevol grup de persones sense necessitat de ser una associació, pot organitzar una sessió de proximitat, de caràcter autoorganitzat, que condueixi a unes propostes que formaran part del procés participatiu.

A continuació, trobareu els passos necessaris per organitzar una sessió de proximitat:

1. Informació

Cal que us informeu sobre la situació del català, especialment en aquell àmbit que vulgueu tractar a la sessió. Trobareu tota la informació en aquesta pàgina: Situació de la llengua.

2. Organització

Cal que organitzeu la sessió, tant a efectes de difusió prèvia com de logística i funcionament. En aquesta guia trobareu informacions que us seran ben útils.

 

Portada de la Guia

3. Programació

Quan ja tingueu lloc i hora, cal que carregueu la sessió a l'agenda del procés participatiu, mitjançant aquest formulari. En fer-ho heu de marcar l’opció "Sí" al primer camp ("L'activitat proposada és una sessió de proximitat"). Rebreu un correu electrònic amb un codi d’identificació de la sessió que haureu de consignar quan feu la proposta.

Us suggerim que, quan finalitzi la sessió, tots els participants emplenin aquesta valoració.

4. Difusió i material gràfic

Per fer-ne la difusió, podeu utilitzar els materials que trobareu en aquest apartat.


5. Proposta

Un cop feta la sessió, podreu fer-nos arribar la proposta mitjançant aquest formulari. Per poder-la identificar, indiqueu-nos el codi de sessió que vau rebre quan la vau informar a l'agenda. 

Tutorial vídeo per a la presentació d'una proposta fruit d'una sessió de proximitat (Vídeo: Com podem fer una proposta col·lectiva?)