" class="part-icon-bars">

Derogació del decret que regula la implantació de parcs eòlics i fotovoltaics a Catalunya

Consulta pública prèvia sobre el Projecte de Decret pel qual es deroga el Decret 147/2009, de 22 de setembre, pel qual es regulen els procediments administratius aplicables per a la implantació de parcs eòlics i instal·lacions fotovoltaiques a Catalunya.

Fase 2 de 3
Retorn 14/06/2019 - 14/08/2019
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

Davant de la importància d’avançar de manera significativa en la implantació de parcs eòlics i instal·lacions fotovoltaiques resulta necessari suprimir les traves que la normativa actualment vigent a Catalunya conté per a la implantació tant de parcs eòlics, com d’instal·lacions fotovoltaiques sobre el terreny.

Objectiu de la consulta

- Conèixer quins són els obstacles existents actualment que estan dificultant a Catalunya la construcció de parcs eòlics i d’instal·lacions fotovoltaiques sobre el terreny.

- Conèixer com es podria millorar i facilitar la implantació a Catalunya de parcs eòlics i d’instal·lacions fotovoltaiques sobre el terreny.

Preguntes per orientar les aportacions

- Quines creieu que són les principals raons per les quals s’implanten a Catalunya pocs parcs eòlics i instal·lacions fotovoltaiques sobre el terreny?

- Penseu que caldria modificar les previsions recollides al Decret 147/2009, de 22 de setembre o que caldria derogar-lo?

- Quines mesures creieu que cal adoptar per a fomentar la implantació a Catalunya de parcs eòlics i instal·lacions fotovoltaiques sobre el terreny?

Per tal de fer-nos arribar les respostes a les preguntes plantejades, o qualsevol altre tipus d’aportació en relació amb la consulta, recordeu que heu d’adreçar-vos a l’apartat “propostes” del menú superior. Per realitzar la proposta haureu d’estar donats d’alta al portal.
Propostes Veure tots (4)

En avaluació
UNEFCAT proposa la modificació normativa per afavorir la implantació de plantes fotovoltaiques de...
En avaluació
Sovint hi ha la queixa de que comarques concretes amb poca població acumulen una gran part de la...
En avaluació
L’Associació d’empreses elèctriques (ASEME), exposa:
En avaluació
El Decret 147/2009, de 22 de setembre, que regula els procediments administratius aplicables per...
  • Creat el
    13/06/2019
  • 1
  • Número de comentaris: 0
Veure tots (4)
Qui hi participa La consulta és oberta al conjunt de ciutadans. Es considera important la participació de les entitats ecologistes, així com de les associacions empresarials dels sectors eòlic i fotovoltaic. En aquest sentit, es fomentarà, pels canals adients, la participació de les organitzacions empresarials, associacions professionals i d’organitzacions ambientals.
Departament Departament d'Empresa i Treball
Disposa de retorn No
Data d'inici 13 de Maig de 2019
Data de finalització 13 de Agost de 2019
Referència: II-PART-2019-05-236

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/parcseolics/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/parcseolics/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

4

Participants

195

Seguidores

4

Propostes

3

Adhesions