" class="part-icon-bars">

Participació ciutadana per a l'elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Aquesta iniciativa pretén reduir les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Fase 2 de 2
Fase de retorn 20/07/2023 - 20/08/2023
Fases del procés

Canvis a "Restauració col·lectiva"

Mode de vista de comparació:

Títol

  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}
  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}

Cos

  • +["

    A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.

    "]
  • +["<p>A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.</p>"]
Esborrats
Addicions
  • +["

    A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.

    "]
Esborrats
Addicions
  • +["<p>A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.</p>"]
Autoria de la versió
Avatar: Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya
Versió creada el 22/03/2023 16:37