" class="part-icon-bars">

Participació pública per a l'elaboració del Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus

Projecte d'ordre Pla Rector d’ús i Gestió de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus

Fase 2 de 2
Fase de retorn 10/10/2023 - ?
Fases del procés

Els valors immaterials dins el PRUG

29/10/2022 18:36  
Número d'adhesions57

Referència: II-PROP-2022-10-85845
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/plarectorpncapcreus/f/3607/proposals/85845/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/plarectorpncapcreus/f/3607/proposals/85845/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Imatges relacionades

Comentaris més votats

3 a favor (42.9%)

A favor  En la situació d'emergència i canvi global en la que estem immerses és rellevant afovorir al màxim totes aquelles mesures que portin a un altre tipus de relació amb al natura, de gaudi respectuós, superant la visió d'un escenari més o menys atractiu on desenvolupar les activitats i aficions humanes. Els Parcs Naturals han de ser un exponent d'aquest tipus de relació, fomentant les pràctiques que la propicien i regulant les que perpetuen els models extractivistes. Valoro especialment que aquest document fa aportacions raonades i fonamentades en estudis que mostren els beneficis, també per a l'espècie humana, d'aquesta nova manera de relacionar-nos amb la natura.

1 en contra (14.3%)

member-avatar David

En contra  Parleu de la pesca recreativa sense tenir-ne ni idea. Voleu prohibir que pesquem determinades espècies però per als professionals carta blanca. Si les espècies estan amenaçades s'ha de prohibir per tothom, si no és el cas, amb una bona gestió de bag límit podem continuar pescant tots. Sabíeu que la pesca recreativa a Catalunya representa només un 3% de les captures segons l'estudi d'Icatmar?